Bemanning

Bemanning

I en värld där du kan få vad vad som helst, när som helst och hur som helst vill vi kunna erbjuda er bemanning, rekrytering och outsourcing på samma sätt. Ni kan ert företag utan och innan och vi kan vårt. Detta betyder att vi kan skapa de bästa lösningarna tillsammans!

VARFÖR BEMANNING?

Bemanning är ett utmärkt val när ett företag exempelvis står inför ett generationsskifte, upplever arbetstoppar, vid vikariat, har anställningsstopp eller behöver hjälp med att höja sin kvalitet och kompetens internt. Det är kostnadseffektivt då ni endast betalar för faktiska arbetstimmar, tidsbesparande eftersom vi ansvarar för allt som rör att hitta rätt person till er arbetsplats samt flexibelt då ni själva väljer när konsulten ska vara på plats. Genom att anställa en konsult får ert företag dessutom kompetens utifrån vilket bland annat kan innebära att ni får in en person med erfarenhet från många företag, någon som har specialistkompetens och/eller ett nytt perspektiv.

VARFÖR FRÅN RYSKA POSTEN BEMANNING?

Hos oss på Ryska Posten Bemanning kan ni få hjälp med all typ av bemanning utifrån era behov. Behovet kan vara allt från plötsligt till kortvarigt eller längre fram. Genom att välja en bemanningslösning hos oss erbjuder vi, utöver konsulten, vår expertis vad gäller allt som rör anställning, utvärdering och uppföljning. Vårt stora nätverk av konsulter har alla en servicebakgrund och erfarenhet vilket bidrar till att ni kan känna er trygga att ni får rätt person till just er arbetsplats. Några av våra fördelar är att vi alltid är flexibla och snabbfotade, ni som kund väljer precis vilka tider och datum ni vill ha en konsult på plats och vi sköter allt från lön, friskvård och pension till att bistå med ersättare vid eventuella sjukdomsfall hos konsulten.

PERSONLIG UPPFÖLJNING
Vi genomför medarbetarsamtal med samtliga konsulter för att säkerställa att allting fortlöper enligt överenskommelse.

VALFRIA DATUM OCH TIDER
Ni väljer helt själva vilka tider och datum konsulten ska vara på plats hos er.

FRIA ERSÄTTARE
Skulle konsulten inte kunna närvara på er arbetsplats under en kort eller längre period har ni alltid tillgång till fria ersättare.

FUNKTIONSSPECIFIKA
Vi har lång erfarenhet inom kontorsservice och bistår med konsultexperter inom office management, ekonomi och reception.

PERSONAL MED SERVICEBAKGRUND
Vi säkerhetsställer att alla konsulter i vårt nätverk har en servicebakgrund för att de ska kunna genomföra sina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

TILLGÅNG TILL EXTRAPERSONAL
Vid exempelvis arbetstoppar eller organisationsförändringar erbjuder vi tillgång till extrapersonal i mån av behov.

UTVÄRDERING AV KONSULTERNA
Innan anställning av konsulten påbörjas har ni alltid möjlighet att utvärdera personen så att ni känner er trygga med att det är rätt person för er arbetsplats.

PERSONALFRÅGOR
Alla typer av personalfrågor och allt som rör lön, pension och friskvårdsbidrag tar vi hand om.

VI MÅR BRA!
Flera gånger om året anordnar vi interna träffar, event och utbildningar för våra konsulter så att de har bästa möjliga förutsättningarna för att må bra och därigenom utföra ett bra jobb.

ANSVARSFULL REKRYTERING OCH BEMANNING
Vi har ett stort engagemang vad gäller hållbarhet på Ryska Posten Bemanning. Därför använder vi oss exempelvis endast utav elbilar, miljövänliga kontorsmaterial och är delägare i ett vindkraftverk som gör att vi kan försörja vårt kontor med vår egna el.

STORT ENGAGEMANG
Med vårt engagemang vill vi förstärka att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Under 2017 inledde vi på Ryska Posten Bemanning ett samarbete med Project Playground eftersom vi vill vara med och göra skillnad för utsatta barn. Tillsammans skapar vi positiv och långsiktig förändring.

Låt oss hitta din nästa stjärna

Tveka inte en sekund till – kontakta oss och låt oss hitta din nästa stjärna. Våra medarbetare kommer alltid slå knut på sig själva för att vara det bästa alternativet för er! Kontakta oss