Våra tjänster

Bemanning

Bemanning

Bemanning är ett utmärkt val när ett företag exempelvis står inför organisationsförändringar, upplever arbetstoppar, vid vikariat, har anställningsstopp eller behöver hjälp att höja sin kvalitet och kompetens internt. Det är kostnadseffektivt då ni endast betalar för faktiska arbetstimmar, tidsbesparande eftersom vi ansvarar för att hitta rätt konsult samt flexibelt då ni själva väljer när konsulten ska vara på plats. Genom att anställa en konsult får ni istället möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

Hos oss på Ryska Posten Bemanning kan ni få hjälp med all typ av bemanning utifrån era behov. Genom att välja en bemanningslösning hos oss erbjuder vi, utöver konsulten, vår expertis vad gäller allt som rör anställning, utvärdering och uppföljning. Vår ambition är att vara en samarbetspartner över tid och att få förtroende för längre uppdrag, det är då vi kan göra störst skillnad för kunden.

Vi har ett stort nätverk av konsulter där de flesta har någon typ av servicebakgrund, detta gör att ni kan känna er trygga med att ni får rätt person till just ert företag. Ni som kund väljer precis vilka tider och datum ni vill ha en konsult på plats.

Tack vare vår expressbemanning kan vi garantera en ersättare på plats inom 60 min vid sjukdom eller annan anledning som gör att ordinarie person är borta.

Vi fokuserar på bemanningslösningar inom reception, kontorsservice, ekonomi, HR, marknad och administration.

PERSONLIG UPPFÖLJNING
Vi genomför medarbetarsamtal med samtliga konsulter för att säkerställa att allting fortlöper enligt överenskommelse.

VALFRIA DATUM OCH TIDER
Ni väljer helt själva vilka tider och datum konsulten ska vara på plats hos er.

FRIA ERSÄTTARE
Skulle konsulten inte kunna närvara på er arbetsplats under en kort eller längre period har ni alltid tillgång till fria ersättare.

FUNKTIONSSPECIFIKA
Vi har lång erfarenhet inom kontorsservice och bistår med konsultexperter inom office management, ekonomi och reception.

PERSONAL MED SERVICEBAKGRUND
Vi säkerhetsställer att alla konsulter i vårt nätverk har en servicebakgrund för att de ska kunna genomföra sina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

TILLGÅNG TILL EXTRAPERSONAL
Vid exempelvis arbetstoppar eller organisationsförändringar erbjuder vi tillgång till extrapersonal i mån av behov.

UTVÄRDERING AV KONSULTERNA
Innan anställning av konsulten påbörjas har ni alltid möjlighet att utvärdera personen så att ni känner er trygga med att det är rätt person för er arbetsplats.

PERSONALFRÅGOR
Alla typer av personalfrågor och allt som rör lön, pension och friskvårdsbidrag tar vi hand om.

VI MÅR BRA!
Flera gånger om året anordnar vi interna träffar, event och utbildningar för våra konsulter så att de har bästa möjliga förutsättningarna för att må bra och därigenom utföra ett bra jobb.

ANSVARSFULL REKRYTERING OCH BEMANNING
Vi har ett stort engagemang vad gäller hållbarhet på Ryska Posten Bemanning. Därför använder vi oss exempelvis endast utav elbilar, miljövänliga kontorsmaterial och är delägare i ett vindkraftverk som gör att vi kan försörja vårt kontor med vår egna el.

STORT ENGAGEMANG
Med vårt engagemang vill vi förstärka att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Under 2017 inledde vi på Ryska Posten Bemanning ett samarbete med Project Playground eftersom vi vill vara med och göra skillnad för utsatta barn. Tillsammans skapar vi positiv och långsiktig förändring.

Låt oss hitta din nästa stjärna

Tveka inte en sekund till – kontakta oss och låt oss hitta din nästa stjärna. Våra medarbetare kommer alltid slå knut på sig själva för att vara det bästa alternativet för er! Kontakta oss