Bemanning

Bemanning

Att bemanna handlar för oss om något mer än att bara tillsätta en tom stol, alla våra medarbetare oavsett roll slår alltid knut på sig själva för att hitta det bästa alternativet för er. Våra bemanningsalternativ är skräddarsydda för att passa er och era behov, välj mellan löpande och tillfällig bemanning, expressbemanning eller outsourcing.

Löpande bemanning

Löpande bemanning innebär att vi hjälper er under längre period där vi skräddarsyr en lösning utifrån era behov, antingen en heltids- eller deltidstjänst där någon av våra ambassadörer kommer in under en förutbestämd period eller löpande tills vidare.

Tillfällig bemanning

Under hög- och semestertider kan det bli stressigt att få ihop ledigheter och ersättare för att få allt att fungera som vanligt. Detta behöver ni inte tänka på längre eftersom vi erbjuder tillfällig bemanning. Det är ett smart och effektivt sätt att hantera arbetstoppar, varierande resursbehov och semestertider – krisar det garanterar vi att vi är där!

Expressbemanning

Vi är ensamma om att erbjuda expressbemanning så att ni enkelt kan ha någon på plats inom 60 minuter från bokning – vi hittar alltid en lösning oavsett vad ni behöver hjälp med. Våra ambassadörer är alltid redo att rycka ut dygnet runt!

Outsourcing

Vår outsourcinglösning innebär att vi kan ta hela ansvaret för en del av verksamheten så att ni kan fokusera på rätt saker. Vi anpassar oss helt utifrån era specifika behov. Det kan vara alltifrån en riktigt serviceinriktad reception till att driva en ekonomiavdelning eller att starta upp en kundtjänst.

Låt oss hitta din nästa stjärna

Tveka inte en sekund till – kontakta oss och låt oss hitta din nästa stjärna. Våra medarbetare kommer alltid slå knut på sig själva för att vara det bästa alternativet för er! Kontakta oss