Söker du jobb?

Bli ambassadör

Jobba hos oss

Oavsett om du söker ett extrajobb vid sidan av studierna, om du precis har tagit examen eller om du redan har en del yrkeserfarenhet så hittar vi på Ryska Posten Bemanning rätt jobb för dig. Vi har kunder i många olika branscher och kan erbjuda både deltid- och heltidsjobb. Söker du efter ett flexibelt extrajobb är rollen som ambulerande ambassadör perfekt för dig.

Att arbeta som konsult hos Ryska Posten Bemanning

Vi har valt att internt kalla våra konsulter för våra ambassadörer. Det är precis vad de är ute hos våra kunder, ambassadörer för vårt varumärke. Som ambassadör hos Ryska Posten Bemanning skaffar du dig snabbt arbetslivserfarenhet och bygger vidare på ditt CV. Du får möjlighet att visa framfötterna hos en attraktiv arbetsgivare och du bygger vidare på din karriär.

För oss är det viktigt att våra ambassadörer lever efter samma värderingar som vi på Ryska Posten Bemanning. Vi är JA-sägare, lösningsorienterade och framför allt – serviceinriktade! Vi lever efter inställningen ”Jag kan! Jag har bara inte lärt mig än”, något som uppmuntrar till att göra sitt yttersta och vara öppen för förändringar. Alla gör vi misstag ibland, det viktiga är hur du väljer att hantera det efteråt. Vi väljer att se det som ett sätt att lära och att utvecklas till det bättre.

Vi tycker att det är en självklarhet att du, precis som vi på Ryska Posten Bemanning, ska ha tillgång till träning och hälsa i din vardag. Därför erbjuder vi våra ambassadörer ett medlemskap på SATS.

Vi är stolta över våra ambassadörer och vill hjälpa dem att utvecklas och bygga vidare på sin karriär. Därför har vi startat RPB Insights, ett nätverk där våra ambassadörer får ta del av utbildningar, inspirerande föreläsningar, sociala aktiviteter och mycket annat. Läs mer om RPB Insights.