Jobba hos oss

 

Jobba hos oss

Gillar du utmaningar och älskar att ha kul på jobbet? Vill du få en ingång till fantastiska karriärmöjligheter? Eller vill du ta nästa kliv i karriären? Då är Ryska Posten Bemanning något för dig.

Att arbeta som ambassadör

Under en arbetsvecka som ambassadör kan du jobba inom allt från reception, administration och kundtjänst till ekonomi och övrig kontorsservice. Som ambulerande ambassadör arbetar du på olika korta uppdrag eller så arbetar du på fasta uppdrag under en längre tid. Du kan även tillhöra vårt ambassadörsteam som är speciellt utvalda och klarar de mest kluriga utmaningarna på nolltid.

Varför ska du arbeta hos oss?

Vilja, hjärta och engagemang är våra ledord och något som genomsyrar allt vi gör. Om du som oss vill leverera världsklass i allt du gör och ständigt utvecklas så är vi det rätta valet för dig. Hos oss kan du bygga ett CV som imponerar!

Och så…

För oss är det viktigt att våra ambassadörer mår bra! Vi samarbetar med SATS för att ge våra ambassadörer möjligheten att välja den träningsform som passar dem. Vi tränar ofta och gärna tillsammans, vi tror starkt på att det är en bidragande faktor till högre prestation och välmående.

Vill du bli ambassadör?

Ta det bästa beslutet för din framtid – bli ambassadör! Kontakta oss eller se våra spännande lediga jobb just nu.

Se lediga jobb Kontakta oss