Konsult

Konsult

Att anlita ett rekrytering-och bemanningsbolag för att fylla en tom stol på arbetsplatsen är inte alltid självklart. Konsulten ska agera som vilken anställd som helst och smälta in i den miljö och kultur som råder på företaget. Det kräver att konsulten har ett stort socialt patos, det vill säga är intresserad av människor, utmaningar och utveckling i det dagliga arbetet samt har en hunger att vara med och driva företaget framåt.

Att jobba som konsult är meriterande, som konsult hos oss på Ryska Posten Bemanning får man snabbt ett imponerande CV och mycket erfarenhet. Som rekrytering- och bemanningsbolag handlar det om att matcha ”rätt person på rätt plats”. Att tillsammans med kund välja en konsult utifrån ett gemensamt synsätt med grundläggande värderingar och den kultur som råder må vara det allra viktigaste för att det ska fungera optimalt.

Att jobba aktivt med att verkligen få en konsult att leva bemanningsbolagets värderingar och se värderingarna som ett verktyg för att leverera det som kunden förväntar sig är ett viktigt arbete som är värt att lägga mycket tid på. För oss är det viktigt att utgå från en stark värdegrund och ha den som en vägvisare och kompass för att leverera det som verkligen gör skillnad för dig som väljer att arbeta med extern bemanning.

Som rekrytering-och bemanningsbolag är det viktigt att ständigt arbeta med att stärka värdegrunden för att ge konsulterna en stark plattform att stå på. Våra egna värderingar vilja, hjärta och engagemang, betyder bland annat att vi menar allvar med att alltid sträva efter att göra det vi säger att vi ska göra och inom de tidsramar vi lovar. Vi lever efter inställningen ”Jag kan! Jag har bara inte lärt mig än” för att uppmuntra till att alltid försöka göra sitt yttersta och att eventuella misstag är ett sätt att utvecklas om man hanterar det på rätt sätt. Vi strävar alltid efter att vara aktivt lyhörda för varandras och kundens behov och är kanske lite jobbigt nyfikna för att vi ständigt vill göra lite mer och lite bättre. Om vi sen kan lämna positiva och kanske till och med oväntade avtryck genom våra konsulter så fungerar samarbetet precis som vi tror och vill att det ska göra.