Några av våra samarbeten

Kundreferenser

Advokatfirman Törngren Magnell

”Vi värdesätter den snabbhet och enkla dialog som Bara Posten Bemanning alltid levererar. De förstår snabbt vårt behov och presenterar riktigt bra kandidater som lever upp till våra förväntningar. Vi använder oss av bemanning i vår reception vid behov, men har också en ekonomiassistent som hjälper oss och som vi är extremt nöjda med!”

Overlay link

Airinum

”Vi är otroligt nöjda med den rekrytering som Bara Posten Bemanning har lyckats leverera varje gång vi har arbetat tillsammans. Service, snabbhet och träffsäkerhet är för oss de tre främsta egenskaperna som sammanfattar vårt samarbete och i synnerhet det bemötande vi har fått från våra kontaktpersoner på Bara Posten Bemanning. Därmed är BPB det självklara valet för oss när vi behöver hjälp med bemanning!”

Overlay link

AMF Fastigheter

”Bara Posten Bemanning har hjärta, hjärna och själ i allt de gör. Vi känner oss alltid väl omhändertagna, sedda och lyssnade på. Vi uppskattar också att Bara Posten Bemanning är snabba; både vad gäller att svara, men också vid leverans. Kommunikationen är tydlig, rak och ärlig vilket gör vårt samarbete väldigt smidigt. Det gäller både de stjärnor vi får hit till oss men också med våra kontaktpersoner på Bara Posten Bemanning. Vad mer kan vi önska oss av en bemanning- och rekryteringspartner?”

Overlay link

Betsson

”Bara Posten Bemanning är alltid tillgängliga och löser bemanning även med kort varsel. Vi får alltid ett trevligt bemötande, både av konsulter och personal på Bara Posten Bemanning. Vi upplever också att de är konkurrenskraftiga i pris!”

Overlay link

Kindred

”Vi uppskattar flexibiliteten, Bara Posten Bemanning lyssnar på våra behov och anpassar lösningar därefter. Vi har konsulter som jobbar under längre perioder men också extrapersonal som ersätter vid sjukdom eller semester. Det är alltid snabb och smidig service, och ett väldigt trevligt bemötande.”

Overlay link

Oriflame

”Det bästa med Bara Posten Bemanning är de alltid positiva ambassadörer som kommer med en Can Do-spirit, att all går att ordna! Vi är trygga i att Bara Posten Bemanning hittar rätt person snabbt, även vid kort varsel. Det är alltid snabb leverans av kompetenta ambassadörer, något som är ovärderligt för oss. Vi är trygga i att vi alltid kommer att få bra hjälp av Bara Posten Bemanning!”

Overlay link

Tink

”Vi använder Bara Posten Bemanning vid tillfällig bemanning men också vid längre uppdrag och rekryteringar. Vi upplever hög service vid båda tjänsterna.

Vid längre uppdrag uppskattar vi hyr-köpslösningen, vilket innebär att vi kan hyra in en konsult under en förutbestämd tidsperiod, med målsättning att sedan enligt avtal anställa kandidaten. Vi gillar detta upplägg eftersom det genom en intervju kan vara svårt att hitta rätt!

Vid kortare uppdrag ser vi fördelen i att vi kan ringa in spontant med kort varsel och få en snabb ersättare. Vi uppskattar att dessa kandidater levererar en så pass hög nivå och att de kan ta sig an uppgiften snabbt och utföra ett bra jobb.

Bara Posten Bemanning erbjuder ett väldigt brett utbud av tjänster, vilket underlättar för oss. Det känns som att man kan vända sig till er för att få hjälp med allt!”

Overlay link

Warner Bros. International Television Production

”Här har vi ett företag som lyssnar på kunden på riktigt och kan presentera rätt kandidater på en gång. De har alltid ett proffsigt bemötande samtidigt som de är lättsamma och har en lösningsorienterad approach. Bara Posten Bemanning har lyckats med två utomordentligt träffsäkra tillsättningar av ekonomikonsulter och vi är otroligt nöjda. Det blir garanterat fler uppdrag i framtiden.”

Overlay link

Adam Falk

Hade of Sales
Maila mig!
073-542 36 82
Läs mer-knapp

Hur skulle du presentera dig själv med tre ord?
Lugn, diplomatisk och tävlingsinriktad
Vad är service för dig?
Lyhördhet, engagemang, korta ledtider
Visste du att?
Adam har jobbat som sjöman.

Vill du veta mer?

Jag berättar gärna mer om våra tjänster och hur vi arbetar som rådgivande partner till våra kunder!

Jag kontaktar dig