Ryska Posten Bemanning

Om oss

Om oss

Ryska Posten Bemanning

För fem år sedan bestämde vi oss för att göra bemanning till något mer än att bara tillsätta en tom stol! Vi arbetar varje dag med att skapa en engagerande och inspirerande dialog med våra kunder så att vi tillsammans skapar en miljö som ger det absolut bästa resultatet. Våra medarbetare gör skillnad i vardagen genom att skapa fantastiska och oförglömliga upplevelser för våra kunder. Som kund hos Ryska Posten Bemanning är du en del av oss – på riktigt. Vi tänker annorlunda och vi vill att det ska vara svårt att inte välja oss om ni inte vill ha det bästa!

Vi engagerar oss

Med vårt engagemang vill vi förstärka att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Under 2017 inledde vi på Ryska Posten Bemanning exempelvis ett samarbete med Project Playground eftersom vi vill vara med och göra skillnad för utsatta barn. Vi tror nämligen att alla behövs i kampen för en bättre värld. Project Playground startade med ett syfte att skapa ett andra hem för barn och erbjuder ett forum för utsatta barn att engagera sig i olika aktiviteter samt få stöd och vägledning. Vårt samarbete med Project Playground ger oss möjlighet att skapa skillnad för utsatta barn och unga för de som behöver det allra mest, tillsammans skapar vi positiv och långsiktig förändring.

Vi tänker hållbart

Det är självklart för oss att välja eldrivna fordon som laddas med el från vårt egna vindkraftverk, vilket i princip gör dem helt utsläppsfria. Vi älskar även att cykla till möten i så stor utsträckning som möjligt – hållbarhet och miljö går alltid först för oss!

Från budfirma till ett fullserviceföretag

Vi kan skicka isskulpturer till Zanzibar, avtal över gatan, planera en sjuhelsikes eventturné, förse hela kontoret med världens alla frukter, montera 50 plasmaskärmar och täcka upp er reception på under en timme…

Det kanske låter som att vi kan göra allt, och på sätt och vis stämmer det. Sen starten 1998 har vi ständigt anpassat vår service efter kundens behov och växt från en liten budfirma till ett fullserviceföretag som levererar service över hela världen. Utifrån kundernas önskemål har vi ständigt utvecklats och successivt arbetat fram nya affärsområden.